Παρεμβασεις Σε ΓονειςΠαρεμβασεις Στην Ευρυτερη Κοινοτητα

Ομάδες Γονέων στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη»

Κοινοποίηση

«Ομάδες Γονέων στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη»

Ομάδες γονέων πρόκειται να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο Καρπενήσι από την Κοινωνική Λειτουργό- Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», κα Σοφία Ι. Τασιού.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 6 2ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα πραγματοποιηθούν για γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, 5-12 ετών.

Οι συναντήσεις των ομάδων γονέων θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη», στην οδό Αγγέλων 1 (έναντι Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου).

Οι ομάδες γονέων έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για να μοιραστούμε αγωνίες, να πάρουμε στήριξη ο ένας από τον άλλο ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας κ.α.

Το Κέντρο Πρόληψης σας προσκαλεί να συμμετέχετε με την εμπειρία και την παρουσία σας στις ομάδες γονέων με θέμα: «Ο μύθος του τέλειου γονιού».

Ημέρες διεξαγωγής: Δευτέρα και Τετάρτη (πρωί ή απόγευμα)

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτώβρη 2018 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μπορείτε να  προσκομίσετε  την αίτησή σας στα γραφεία οι ίδιοι ή να τη στείλετε με φαξ στο 2237022907 ή με e-mail στο kpalkion@otenet.gr ή να συγκεντρωθούν και να κατατεθούν συνολικά μέσω του Συλλόγου Γονέων.

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες λειτουργίας του, 09:00-14:30, στο τηλέφωνο 22370 22904.

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής στις ομάδες.

Για την αίτηση κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αίτηση Για Την Ομάδα Γονέων (885 downloads)