Παρεμβασεις Σε ΓονειςΠαρεμβασεις Σε ΕκπαιδευτικουςΠαρεμβασεις σε μαθητεςΠαρεμβασεις Στην Ευρυτερη Κοινοτητα

Κοπή βασιλόπιτας Κέντρου Πρόληψης

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας “Αλκυόνη” πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας, παρουσία της Προέδρου κας Αικατερίνης Καλαντζή (εκπροσώπου της Π.Ε. Ευρυτανίας), του Γενικού Γραμματέα κου Ιωάννη Σβερώνη (εκπρόσωπου της ΠΕΔ), της ταμία κας Κωνσταντίας Τσιουγκρή (εκπρόσωπου του Δήμου Καρπενησίου), του μέλους Πρωτ. π. Λιάπη Κωνσταντίνο (εκπρόσωπου της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου και εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου) και των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, οι εργαζόμενες του Κέντρου Πρόληψης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης για την έμπρακτη συμπαράσταση τους στο έργο μας, καθώς με τη συμβολή τους αποτελούν πυξίδα στην πορεία της δράσης μας.

Το Κέντρο Πρόληψης βρίσκεται στη διάθεση μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και κάθε πολίτη που χρειάζεται υποστήριξη. Συνεχίζουμε το έργο μας και το 2023.

Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους!