Παρεμβασεις Στην Ευρυτερη Κοινοτητα

Ολοκλήρωση δράσεων από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΑΛΚΥΟΝΗ» , Μάρτιος 2014

Κοινοποίηση

Το Κέντρο Πρόληψης «ΑΛΚΥΟΝΗ» στα πλαίσια των συνεχιζόμενων δράσεών του, σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Λαμίας πραγματοποίησε στις 19 Μαρτίου 2014, δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπροσώπους της Αστυνομίας με θέμα: «Ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας στη σχέση ή την οικογένεια: ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Λαμίας».

Ακόμη, συνεχίστηκε η συνεργασία με την Διεύθυνση Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ευρυτανίας, με την υποστήριξη της οποίας πραγματοποιήθηκαν από τις 27/3 – 10/4 μονοήμερα θεματικά εργαστήρια βασισμένα σε παιδικά βιβλία στα Δημοτικά σχολεία της Π.Ε Ευρυτανίας. Τα Δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν στη δράση ήταν τα Δημοτικά σχολεία Δυτικής Φραγκίστας, Κρέντης, Αγίου  Γεωργίου, Στενώματος, Φουρνάς, Παλαιοκατούνας, Γρανίτσας, Ραπτοπούλου, Δαφνούλας, Αγράφων και Βαλαώρας. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Ευρυτανίας.

Παράλληλα, στις 10/04 σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Βαλαώρας, πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Γυναίκα και άγχος».