«Ολοκλήρωση των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26η Ιουνίου 2013»

Κοινοποίηση

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη»  ολοκλήρωσε τη σειρά δράσεων που είχε σχεδιάσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές και αγκάλιασαν την συνολική προσπάθεια του Κέντρου.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και υποστήριξή τους τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και  τους συνοδούς κο Λελούδη, κο Λαμπράκη και κα Μιχιώτη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας να διοργανώσουμε δραστηριότητα πεζοπορίας.

Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Ράνια Μπουμπουρή η οποία άμεσα και αφιλοκερδώς προθυμοποιήθηκε να συμβάλλει στις δράσεις του Κέντρου με την παρουσίαση του έργου της και την εμψύχωση των παιδιών μέσα από τον κόσμο του βιβλίου.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τον κο Γεώργιο Ντουφεκιά και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου για την φιλοξενία και την συνδιοργάνωση των δράσεων.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ράδιο Καρπενήσι» για την προβολή των δράσεων και τον Δήμο Καρπενησίου για την βοήθεια που προσέφερε στην μετακίνηση των πεζοπόρων.