Ομάδες Γονέων 2022

Κοινοποίηση

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας  «Αλκυόνη» όπως και τα προηγούμενα έτη έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει ομάδες γονέων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας 4-12 ετών.

Στις ομάδες γονέων θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως τα όρια στα παιδιά, οι τύποι γονέων και συμπεριφορά παιδιών – συγκρούσεις, ζήλια ανάμεσα στ’ αδέλφια, σχολικός εκφοβισμός – άγχος σχολείου, προεφηβεία- εφηβεία κ.α.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 6 2ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα υλοποιηθούν από την Ψυχολόγο-Κοινωνική Λειτουργό- Επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Σοφία Ι. Τασιού.

 

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Έντυπο

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 2022 (393 downloads )

 

Μπορείτε να  προσκομίσετε  την αίτησή σας στα γραφεία οι ίδιοι (αγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) ή να την αποστείλετε με e-mail στο kpalkion@otenet.gr.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:00-13:00, στο τηλέφωνο 22370 22904.