Παρεμβασεις Στην Ευρυτερη Κοινοτητα

Κοπή Βασιλόπιτας 2020

Κοινοποίηση

  Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου  στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας “Αλκυόνη” πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας, παρουσία του Προέδρου Πρωτ. π. Χρυσαφογεώργου Γεωργίου, του Αντιπροέδρου κου Παναγιώτη Γκορόγια (εκπρόσωπο του Δήμου Αγράφων) του Γενικού Γραμματέα κου Ιωάννη Σβερώνη (εκπρόσωπο της ΠΕΔ), της ταμίας κας Κωνσταντίας Τσιουγκρή (εκπρόσωπο του Δήμου Καρπενησίου), του μέλους κας Κατερίνας Καλαντζή (εκπρόσωπο της Π.Ε.Ευρυτανίας), του κου Ευάγγελου Κατσιφού (πρώην εκπροσώπου της ΠΕΔ) και των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης για την έμπρακτη συμπαράσταση τους στο έργο μας, καθώς με τη συμβολή τους αποτελούν πυξίδα στην πορεία της δράσης μας.

Το Κέντρο Πρόληψης βρίσκεται στη διάθεση μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και κάθε πολίτη που χρειάζεται υποστήριξη. Συνεχίζουμε το έργο μας και το 2020. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους.