Παρεμβασεις Σε Γονεις

«Ολοκλήρωση ομιλιών – διαλέξεων στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Φουρνάς» 2016

Κοινοποίηση

Την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30 και την Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη» πραγματοποίησε ομιλίες- διαλέξεις με θέμα: «Τα όρια στη ζωή των παιδιών» στο 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου αντίστοιχα. Ομιλήτρια ήταν η Επιστημονικά Υπεύθυνη – Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης κα Τασιού Σοφία. Οι ομιλίες απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 το Κέντρο Πρόληψης «Αλκυόνη» πραγματοποίησε ομιλία- διάλεξη με θέμα: «Η ζήλια ανάμεσα στ’ αδέλφια». Ομιλήτρια ήταν επίσης η Επιστημονικά Υπεύθυνη – Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Πρόληψης κα Τασιού Σοφία. Η ομιλία απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς και έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Φουρνάς.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου κο Μοτσιόλα Σιδέρη, τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου κο Ζάγκα Ελευθέριο, την Δημοτική Σύμβουλο κα Γκαρίλα Γεωργία καθώς και όλους όσοι παρευρέθησαν.