Παρεμβασεις Σε ΓονειςΠαρεμβασεις Σε ΕκπαιδευτικουςΠαρεμβασεις Στην Ευρυτερη Κοινοτητα

Ομάδες Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κέντρο Πρόληψης Αλκυόνη

Κοινοποίηση

Ομάδες Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόκειται να υλοποιηθούν στο Καρπενήσι από την ψυχολόγο Παυλέτση- Στεφανή Αλεξάνδρα.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια 8 2ωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα πραγματοποιηθούν για γονείς παιδιών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 12-18 ετών .

Οι συναντήσεις των ομάδων γονέων θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πρόληψης Αλκυόνη στην οδό Αγγέλων 1 (έναντι Συνεδριακού Κέντρου Καρπενησίου).

Οι ομάδες γονέων έρχονται να αποτελέσουν ένα πλαίσιο ασφάλειας για να μοιραστούμε αγωνίες, να πάρουμε στήριξη ο ένας από τον άλλο ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο του γονέα, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας κ.α.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π. Ε. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», σας προσκαλεί να συμμετέχετε με την εμπειρία και την παρουσία σας στις συγκεκριμένες ομάδες.

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 έως την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Μπορείτε να προσκομίσετε την αίτηση σας οι ίδιοι στο γραφείο του Κέντρου Πρόληψης ή να την στείλετε με fax στο 2237022907 ή με e-mail στο  kpalkion@otenet.gr.

Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης κατά τις ώρες 09:30-13:00.

Έντυπο

ΑΙΤΗΣΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΣΕ-ΟΜΑΔΕΣ-ΓΟΝΕΩΝ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-2020 (535 downloads)

 

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας λόγω περιορισμένης δυνατότητας συμμετοχής στις ομάδες.

Σας ενημερώνουμε ότι η διεξαγωγή των ομάδων θα πραγματοποιηθεί με όλους του κανόνες και τα μέσα ασφαλείας που επιτάσσουν οι νέες συνθήκες